It's Fashion, Baby!


Har lavet modebilleder for Le Management!

Memory lane


USO0407_crop.jpg

»Derinde boede jeg engang sammen med L.O.C,« siger han og fortsætter: »Og dér lå en tankstation. Det var Danmarks mest røvede tank. Hold op, hvor havde jeg ondt af dem, der arbejdede der,« siger han og griner.
Jeg var sammen med Weekendavisen på en tur igennem Århus, en tur ned af memory lane sammen med rapperen U$O.

GMO


Sammen med Zetland fotograferede jeg Motlatsi Musi en afrikansk bondemand, som var i Århus for at fortælle om Afrikas landbrug, der halter langt efter resten af verdens. Motlatsi Musi har dyrket GMO-majs i mere end et årti, og han er ikke i tvivl: Genteknologi er et hit, og europæiske GMO-skeptikere skal blande sig uden om afrikanske marker.

Elsk hjertet


LotteRyevad0444_kollage.jpg

Viden om sygdommen SCAD er sparsom, og blot beskrevet med få hundrede eksempler i verden. Af dem er 90 % kvinder. En af dem er Lotte Ryevad som jeg fotograferede til det seneste nummer af Hjertenyt (Hjerteforeningen).

Robin Hood


Tilbage fra sommerferien! Tanket op med energi, og fyldt med masser af sol og varme i kroppen, fik jeg lov at starte sensommeren, med at lave denne dejlige reportage på opgave for BL - Danmarks Almene Boliger.
Historien om Mikael som skralder i sin lille tuk tuk sammen med sin hund Saga, til hele sit kvarter i boligforeningen, er på alle måde en rørende historie. En hverdagens Robin Hood!

NØRDERNE


Nørderne.jpg

Et skønt samarbejde imellem redaktør, layouter og mig selv resulterede i dette opslag og 8 sider mere i det seneste nummer af Tandlægebladet. Skønt at opleve hvordan et tæt samarbejde giver et resultat som alle er glade for.

Bjarne Hammer


På opgave for Dagbladet Børsen fotograferede jeg, tilbage i Februar, Bjarne Hammer fra Schmidt/Hammer/Lassen Architects på Dokk1 i Aarhus, som SHL Architects har tegnet.

Kulturministeren


For Dagbladet Information var jeg hjemme at besøge Mette Bock privat. En travl minister gav mig og journalisten en time og et kvarter af hendes tid. Jeg fik kvarteret!

Plakater


Print.jpg

Jeg har lavet et nyt afsnit på siden hvor jeg sælger plakattryk af nogle udvalgte billeder. Tag et kig og læg en bestilling hvis du er interesseret i at købe et.