Elsk hjertet


LotteRyevad0444_kollage.jpg

Viden om sygdommen SCAD er sparsom, og blot beskrevet med få hundrede eksempler i verden. Af dem er 90 % kvinder. En af dem er Lotte Ryevad som jeg fotograferede til det seneste nummer af Hjertenyt (Hjerteforeningen).

Robin Hood


Tilbage fra sommerferien! Tanket op med energi, og fyldt med masser af sol og varme i kroppen, fik jeg lov at starte sensommeren, med at lave denne dejlige reportage på opgave for BL - Danmarks Almene Boliger.
Historien om Mikael som skralder i sin lille tuk tuk sammen med sin hund Saga, til hele sit kvarter i boligforeningen, er på alle måde en rørende historie. En hverdagens Robin Hood!

NØRDERNE


Nørderne.jpg

Et skønt samarbejde imellem redaktør, layouter og mig selv resulterede i dette opslag og 8 sider mere i det seneste nummer af Tandlægebladet. Skønt at opleve hvordan et tæt samarbejde giver et resultat som alle er glade for.

Bjarne Hammer


På opgave for Dagbladet Børsen fotograferede jeg, tilbage i Februar, Bjarne Hammer fra Schmidt/Hammer/Lassen Architects på Dokk1 i Aarhus, som SHL Architects har tegnet.

Kulturministeren


For Dagbladet Information var jeg hjemme at besøge Mette Bock privat. En travl minister gav mig og journalisten en time og et kvarter af hendes tid. Jeg fik kvarteret!

Plakater


Print.jpg

Jeg har lavet et nyt afsnit på siden hvor jeg sælger plakattryk af nogle udvalgte billeder. Tag et kig og læg en bestilling hvis du er interesseret i at købe et.

Hobithuler og Sørøverhuler...


Til Real Danias bolig magasin Bedre Hjem, er jeg begyndt at lave en fotografisk temahistorie til hvert nummer. Til første nummer var temaet børn og deres legehuse. Det var fantastisk at få lov til at møde de stolte børn vise deres spektakulære legehuse frem.
I næste nummer er temaet hobbyrum, som jeg har fotograferet sammen med min gode ven og kollega Kristine Kiilerich.

Arbejd, arbejd!


Skærmbillede 2017-09-27 kl. 15.26.36.png
Skærmbillede 2017-09-27 kl. 15.27.40.png

Jeg har til oktober udgaven af Ud og Se, fotograferet en virkelig rar bibliotekar (og en lidt træt studerende) fra Det Kongelige Bibliotek - Århus.

 

Fotoprojekt

AndreasBangKirkegaard1_OPEN-CALL.jpg
AndreasBangKirkegaard2_OPEN-CALL.jpg
AndreasBangKirkegaard3_OPEN-CALL.jpg

Jeg er gået i gang med et fotografisk landskabsprojekt. Efter lidt sparring med mine gode fotografkollegaer og venner Tor Birk og Asbjørn Sand, fik jeg sat projektet i gang. Det bliver en række landskaber fra danske grusgrave.
Disse menneskeskabte landskaber fascinerer, og rører mig. Jeg føler mig lille bitte og føler at jeg er landet på månen. Der følger mere når projektet har mere form.