Hobithuler og Sørøverhuler...


Til Real Danias bolig magasin Bedre Hjem, er jeg begyndt at lave en fotografisk temahistorie til hvert nummer. Til første nummer var temaet børn og deres legehuse. Det var fantastisk at få lov til at møde de stolte børn vise deres spektakulære legehuse frem.
I næste nummer er temaet hobbyrum, som jeg har fotograferet sammen med min gode ven og kollega Kristine Kiilerich.

Arbejd, arbejd!


Skærmbillede 2017-09-27 kl. 15.26.36.png
Skærmbillede 2017-09-27 kl. 15.27.40.png

Jeg har til oktober udgaven af Ud og Se, fotograferet en virkelig rar bibliotekar (og en lidt træt studerende) fra Det Kongelige Bibliotek - Århus.

 

Fotoprojekt

AndreasBangKirkegaard1_OPEN-CALL.jpg
AndreasBangKirkegaard2_OPEN-CALL.jpg
AndreasBangKirkegaard3_OPEN-CALL.jpg

Jeg er gået i gang med et fotografisk landskabsprojekt. Efter lidt sparring med mine gode fotografkollegaer og venner Tor Birk og Asbjørn Sand, fik jeg sat projektet i gang. Det bliver en række landskaber fra danske grusgrave.
Disse menneskeskabte landskaber fascinerer, og rører mig. Jeg føler mig lille bitte og føler at jeg er landet på månen. Der følger mere når projektet har mere form.

Øjeblik

Tandlægebladet.jpg

Tandlægebladet har et koncept hvor de giver plads til et helsides reportagebillede, som de kalder "Øjeblik".
Dem har jeg lavet et par stykker af efterhånden. Sidst var jeg på tandlægeskolen i Århus, hvor to studerende sad og arbejdede på at lave akrylkæber til de nye studerende.

Reportage

På reportage for Fagbladet Journalisten fulgte jeg bryllupsfotografen Andreas Sahl en halv dag. Det blev til denne reportage som er i denne måneds udgave af Journalisten.

Forside!

Det er altid skønt at se ens billeder på print, det er en fornøjelse at se hvordan de bliver brugt kreativt af layouterne. Det er især en fornøjelse når billederne man har brugt tid og kræfter på pryder forsiden som et af mine billeder gør i denne måneds nummer af Tandlægebladet.

Erhvervsportrætter

Erhvervsportrætter kan se ud på mange måder. Jeg laver mange portrætter, ofte af erhvervsfolk.
Denne opgave for Dagbladet Børsen var anderledes. Jeg skulle rundt i Århus sammen med Karin Salling til kulturinstitutioner, som Sallingfonden støtter. Sej dame!